Британският супермодел Кейт Мос отрече твърденията, че бившият й приятел Джони

...
Британският супермодел Кейт Мос отрече твърденията, че бившият й приятел Джони
Коментари Харесай

Кейт Мос защити Джони Деп в съдебния процес срещу Амбър Хърд -

Британският супермодел Кейт Мос отхвърли изказванията, че бившият й другар Джони Деп я е бутнал по стълбите, заяви " Sky News ".

Мос се яви като очевидец по делото по развода на Джони Деп и Амбър Хърд.

Моделът се включи посредством видеовръзка и заяви, че Деп " в никакъв случай " не я е бутал. 

48-годишната Мос беше помолена от юристите на Деп да даде показания, откакто предходната седмица някогашната брачна половинка на артиста Амбър Хърд съобщи, че е чула слух, съгласно който Деп е бутнал Мос по стълби по време на почивка в Ямайка.

Моделът обаче отхвърли изказванието, като изясни, че това " в никакъв случай " не е ставало. 

" Излизахме от стаята и Джони излезе преди мен. Имаше буря. Когато излязох, се подхлъзнах надолу по стълбите и нараних гърба си. Изкрещях, тъй като не знаех какво ми се е случило и ме болеше. Той се върна да ми помогне, занесе ме в стаята и потърси здравна помощ ", описа английският модел. 

След като загуби първото дело за клюка в Обединеното кралство, 58-годишният Джони Деп съди 35-годишната Амбър Хърд за 50 милиона $ (38 милиона английски лири) поради публикация, която тя написа в The Washington Post.

Амбър твърди, че е жертва на домашно принуждение и отвръща с противоположен иск от 100 милиона $ против Деп. Досега по време на процеса Деп и Хърд си размениха обвинявания в домашно принуждение. 

Досега някогашните партньорки на Джони Деп - актрисата и певицата Ванеса Паради - направиха мощни изказвания в отбрана на артиста по делото му в английския съд.

И двете му, че в никакъв случай не са виждали той да упражнява принуждение.

Миналата седмица стана ясно, че Амбър Хърд е излъгала под клетва. След развода на Деп и Хърд 36-годишната актриса получи 7 милиона $, с цел да мълчи за връзката им. През 2016 година тя се закле да даде тази сума за щедрост с думите: " Не обичам парите на Джони и в никакъв случай не съм ги желала ". Две години по-късно разгласи, че парите са дарени, като повтори изказванията си и в съда през 2020 година под клетва. 

Сега.  " Наистина имам намерение да извърша това заричане и бих желала той да спре да ме съди, с цел да мога да го направя. Взех по-малко пари, в сравнение с ми предложиха, тъй като в никакъв случай не съм желала парите му. Просто желаех моята сигурност и бъдещето си, а той рискуваше всичко. Исках той да ме остави на мира ", сподели Амбър.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР